dimecres, 2 de juny del 2021

Sortida a Correus

La setmana pasada vam fer una petita sortida: la primera del curs! Vam anar fins Correus a deixar una carta que havíem escrit a classe tots junts per la nostra anterior mestra. Durant el recorregut els infants varen anar explicant coses sobre Peguera: on estava la seva casa, la seva tenda, la plaça, la platja...fins i tot, vam veure un petit estany de peixos. 

En arribar a Correus, malgrat tots volien entrar, no vam poden entrar tots, ja que hi havia límit d'aforament i l'atzar va decidir que entressin n'Ainhoa i en Jannik. En Jannik va demanar el que necessitàvem per enviar la carta a Palma (els segells) i n'Ainhoa va pagar-los. Llavors vam aferrar els segells i vam tirar la carta a la bústia. 

A la tornada va començar a ploure i ens vam resguardar als toldos o porxades dels diferents establiments, vam cantar "Sol solet" un parell de vegades per veure si deixava de ploure i podíem tornar a la classe. Després de 10 minuts va aturar i vam tornar ràpidament a l'escola. Els infants ho enyoraven, van gaudir molt de fer la sortida!


La semana pasada hicimos una pequeña salida: ¡la primera del curso! Fuimos hasta Correos a dejar una carta que habíamos escrito juntos en clase a la otra maestra del curso anterior. Durante el recorrido los chicos/as fueron explicando cosas sobre Paguera: dónde estaban sus casas, sus tiendas, la plaza, la playa...vimos hasta un estanco de peces.

Al llegar a Correos, todos querían entrar, pero no pudieron porque había límite de aforo y el azar decidió que entraran Ainhoa y Jannik. Jannik se encargó de pedir lo que necesitábamos para enviar la carta a Palma (los sellos) y Ainhoa los pagó. Luego los pegamos y tiramos la carta en el buzón.

A la vuelta empezó a llover y nos resguardamos debajo de los toldos o porches de los establecimientos, cantamos "Sol, solet" un par de veces para que parara de llover y así, volver a la clase. Después de 10 minutos, paró y volvimos rápidamente a la escuela. Los chicos/as lo echaban de menos, se lo pasaron genial.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada